Veebisaidi privaatsusteatis - Vastavalt GDPR-i andmete töötlemise seadusele ELis.

1. SISSEJUHATUS

See privaatsusteatis annab teile üksikasjad selle kohta, kuidas me teie isikuandmeid kogume ja töötleme teie saidi https://classiccarbs.co.uk kasutamisel.

Andes meile oma andmed, garanteerite meile, et olete üle 13-aastase vanuse.

Emmanuel Grigoriou t / Classical Carbs UK on andmetöötleja ja me vastutavad teie isikuandmete eest (nimega "meie", "meie" või "meie" selles privaatsusteates).

Kontaktandmed

Meie täielik teave on:
Classic Carbs UK
Emmanuel Grigoriou
18 St. Cuthberts Close
West Bromwich
West Midlandsi
B70 6TP
Ühendkuningriik

Juriidilise isiku täielik nimi: Emmanuel Grigoriou kaubeldakse klassikalises Carbs UK-s

E-posti aadress: [Email kaitseb]

On väga oluline, et teie poolt teie käsutuses olev teave oleks õige ja ajakohane. Palun andke meile teada, kas teie isikuandmed muutuvad meile igal ajal meile aadressil [Email kaitseb]

2. MIS KAS DOKUMENTIDE KOGUNUD TEILE, MILLE EESMÄRK JA MILLEGA PÕHJUSTAGE ME TÖÖTAME
Isikuandmete all mõeldakse isikut tuvastavat teavet. See ei sisalda anonüümseid andmeid.

Me võime töödelda järgmisi teie isikuandmeid:

• Kommunikatsioonandmed, mis sisaldavad mis tahes kommunikatsiooni, mille meile meile saadetate, olgu see meie veebisaidil asuvast kontakti vormist e-posti, teksti, sotsiaalmeedia saatmise, sotsiaalmeedia postitamise või muu suhtluse kaudu, mille me meile saadate. Me töötleme neid andmeid teiega suhtlemise eesmärgil, andmete säilitamiseks ning õigusnõuete kehtestamiseks, täitmiseks või kaitsmiseks. Selle töötlemise seaduslik alus on meie seaduslikud huvid, mis käesoleval juhul peavad vastama meile saadetud teabele, pidama arvestust ning seaduslikke nõudeid üles seada, neid taotlema või kaitsma.

• Kliendiandmed, mis sisaldavad kaupade ja / või teenuste ostmisega seotud andmeid, nagu näiteks teie nimi, pealkiri, arveldusaadress, tarnekorralduse e-posti aadress, telefoninumber, kontaktandmed, ostuteave. Harvadel juhtudel, kui maksate meile telefoni teel, niipea kui teie makse on läbi läinud, purustame ja hävitame teie kaardi andmed. Me töötleme neid andmeid teie ostetud kaupade ja / või teenuste varustamiseks ja nende tehingute arvestuse pidamiseks. Meie seaduslik alus selle töötlemiseks on teie ja meie vahelise lepingu täitmine ja / või teie lepingu sõlmimisel sammude astumine.

• Kasutajate andmed, mis sisaldavad andmeid selle kohta, kuidas kasutate meie veebisaiti ja kõiki veebiteenuseid koos kõigi avaldatud andmetega meie veebisaidil avaldamiseks või teiste veebipõhiste teenuste kaudu, näiteks meie Facebooki lehel. Me töötleme neid andmeid meie veebisaidi haldamiseks ja tagame teile asjakohase sisu, tagamaks meie veebisaidi turvalisuse, säilitamaks meie veebisaidi ja / või andmebaaside varukoopiaid ja võimaldamaks meie veebisaidi ja muude veebiteenuste avaldamist ja haldamist. ja äri. Selle töötlemise seaduslik alus on meie seaduslikud huvid, mis võimaldavad meil korralikult hallata meie veebisaiti ja meie äri.

• tehnilised andmed, mis sisaldavad andmeid meie veebisaidi ja veebiteenuste kasutamise kohta, näiteks teie IP-aadress, teie sisselogimisandmed, brauseri üksikasjad, veebisaidi lehtede külastuse pikkus, lehevaated ja navigeerimisrajad, teave korda, kui kasutad meie veebisaiti meie veebisaidil, ajavööndi seadetes ja muudes tehnoloogiates. Andmete allikas on meie analüüsi jälgimise süsteemist. Me töötleme neid andmeid, et analüüsida oma veebisaidi ja muude veebiteenuste kasutamist, hallata ja kaitsta oma äri ja veebisaiti, pakkuda teile asjakohast veebisaidi sisu ja reklaame ning mõista meie reklaami tõhusust. Selle töötlemise seaduslik alus on meie seaduslikud huvid, mis võimaldavad meil korralikult hallata meie veebisaiti ja meie äri ning kasvatada oma äri ja otsustada oma turundusstrateegia üle.

• Turundusteave, mis sisaldab andmeid oma eelistuste kohta turunduse saamisel meile ja teie suhtlusselementidele. Me töötleme neid andmeid, et saaksite osaleda meie reklaamides, mida võiksime osaleda, näiteks võistlustel, auhinnavõistlustel ja tasuta andmekogudel, pakkuda teile asjakohast veebisaidi sisu ja reklaame ning mõõta või mõista selle reklaami efektiivsust. Selle töötlemise seaduslik alus on meie seaduslikud huvid, milleks on uurida, kuidas kliendid kasutavad meie tooteid / teenuseid, arendavad neid, arendavad oma äri ja valivad oma turundusstrateegia.

• Me võime kasutada teie kliendiandmeid, kasutajaandmeid, tehnilisi andmeid ja turundust käsitlevaid andmeid, et pakkuda teile asjakohaseid veebisaidi sisu ja reklaame (sh Facebooki reklaame või muid displeireklaame) ning mõõta või mõista reklaamimist, mida me teenindame. Selle töötlemise seaduslik alus on õigustatud huvid, milleks on meie ettevõtte kasvatus. Samuti võime kasutada selliseid andmeid, et saata teile teisi turundusteateid. Selle töötlemise õiguspärane põhjus on kas nõusolek või õigustatud huvid (nimelt meie ettevõtte kasvatus).

Tundlikud andmed

Me ei kogu teie kohta tundlikke andmeid. Tundlikud andmed viitavad andmetele, mis sisaldavad üksikasju teie rassi või etnilise päritolu kohta, usuliste või filosoofiliste veendumuste, seksuaalelu, seksuaalse sättumuse, poliitiliste vaadete, ametiühingute liikmeksoleku, teie tervise ja geneetiliste ja biomeetriliste andmete kohta. Me ei kogu teavet süüdimõistvate kohtuotsuste ja õiguserikkumiste kohta.
Kui meilt nõutakse isikuandmete kogumist seaduste või meie ja teie vahel sõlmitud lepingu tingimuste kohaselt, ei anna me seda nõude korral meile teavet, me ei pruugi olla võimeline täitma lepingut (näiteks kaupade või teenuste tarnimiseks sulle). Kui te ei paku meile nõutud andmeid, peame võib-olla teie tellitud toote või teenuse tühistama, kuid kui me teeme seda, teavitame teid õigel ajal.

Kasutame ainult teie isikuandmeid eesmärgil, mida see kogutakse, või vajaduse korral mõistlikult ühilduva eesmärgiga. Juhul, kui peame kasutama oma andmeid mitteseotud uue eesmärgi jaoks, teavitame teid ja selgitame töötlemise õiguslikke aluseid.

Võime teie isikuandmeid töödelda ilma teie teadmata või nõusolekuta, kui see on seadusega nõutav või lubatud.

3. KUIDAS me kogume oma isiklikke andmeid

Me võime teie kohta andmeid koguda, andes meile andmed otse meile (näiteks täites vormid meie saidil või saatke meile meile). Me võime automaatselt koguda teie poolt teatud andmeid, kui kasutate meie veebisaiti küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate abil. Lisateabe saamiseks vaadake meie küpsistefaile: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Me võime saada andmeid kolmandatelt osapooltelt, näiteks sellistest analüüside pakkujatest nagu Google väljaspool ELi, selliseid reklaamivõrke nagu Facebook väljaspool ELi, näiteks otsinguteabe pakkujad, näiteks Google väljaspool ELi, tehniliste, makse- ja kohaletoimetamisteenuste pakkujad , näiteks andmevahendajad või koondajad.

Me võime saada ka andmeid avalikult kättesaadavatest allikatest, näiteks Ettevõtlusametist ja ELis asuvast valimisregistrist.

4. TURUSTUSSÜSTEEMID

Teie seaduslik alus teie isikuandmete töötlemiseks turundussõnumite saatmiseks on kas teie nõusolek või meie õigustatud huvid (nimelt meie ettevõtte kasvatus).

Eraelu puutumatuse ja elektroonilise side eeskirjade alusel võime saata teile turundusteatise, kui (i) olete ostnud või palunud meile teavet meie kaupade või teenuste kohta või (ii) nõustusite võtma turundusteateid ja igal juhul ei ole alates sellise teabe saamisest loobunud. Nende määruste kohaselt võime saata teie turundussõnumid teie nõusolekuta, kui olete aktsiaselts. Siiski võite ikkagi loobuda turundamismallide saamisest meile igal ajal.

Enne kui me jagame teie isikuandmeid kolmanda osapoolega oma turunduseesmärkidel, anname teie selgesõnalise nõusoleku.

Võite paluda meie või kolmandatel osapooltel lõpetada teile turundussõnumite saatmine igal ajal, järgides teile saadetud turundusõnumite loobumise linke.

Kui loobute turunduskommunikatsiooni vastuvõtmisest, ei kehti see loobumine isikuandmete kohta, mis on esitatud muude tehingute, näiteks ostude, garantiiregistrite jne alusel.

5. OMA ISIKUANDMETE AVALIKUSTAMINE

Võimalik, et peame teie isikuandmeid jagama allpool sätestatud osapooltega:

• Teenusepakkujad, kes pakuvad IT- ja süsteemihaldusteenuseid.
• Kutselised nõustajad, sealhulgas advokaadid, pankurid, audiitorid ja kindlustusandjad
• Valitsusasutused, mis nõuavad meilt töötlemistegevust.
• Kolmandad osapooled, kellele me müüme, teisaldame või ühendame oma ettevõtte või meie vara osi.

Me nõuame kõigilt kolmandatelt isikutelt, kellele me teie andmeid edastame teie isikuandmete turvalisuse tagamiseks, ja käsitleme seda vastavalt seadusele. Me lubame ainult kolmandatel isikutel töödelda teie isikuandmeid kindlaksmääratud eesmärkidel ja vastavalt meie juhistele.

6. RAHVUSVAHELISED ÜLEVAADE - Kui edastatakse EMP SEISUKOHAST:

Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) riigid ei paku alati teie isikuandmetele samasugust kaitset, seega on Euroopa õigus keelanud isikuandmete edastamise väljaspool EMPd, kui ülekanne ei vasta teatavatele kriteeriumidele.

Teatud meie kolmandate osapoolte teenusepakkujad asuvad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP), nii et teie isikuandmete töötlemine hõlmab andmete edastamist väljaspool EMPd.

Kui me teie isikuandmeid Euroopa Majanduspiirkonnast välja viime, teeme kõik endast oleneva, et tagada samasugune andmekaitse tase, tagades vähemalt ühe järgmise kaitsemeetme olemasolu:

• Edastame teie isikuandmeid ainult nendele riikidele, mille Euroopa Komisjon on heaks kiitnud, tagades isikuandmete piisava kaitse; või
• Kui kasutame teatavaid teenuseosutajaid, võime kasutada Euroopa Komisjoni poolt heaks kiidetud konkreetseid lepinguid või tegevusjuhendeid või sertifitseerimismehte, mis annavad isikuandmetele samasuguse kaitse kui Euroopas; või
• Kui kasutame USA-l põhinevaid teenusepakkujaid, kes on osa ELi ja USA privaatskaablist, võime me neile andmeid edastada, kuna neil on samaväärsed kaitsemeetmed.
Kui ükski eespool nimetatud kaitsemeetmetest pole saadaval, võime meilt nõuda teie selgesõnalist nõusolekut konkreetsele ülekandele. Teil on õigus seda nõusolekut igal ajal tagasi võtta.

7. ANDMEKAITSE

Oleme kasutusele võtnud turvameetmed, mis takistavad teie isikuandmete juhuslikult kaotamist, kasutamist, muutmist, avalikustamist või juurdepääsu lubamist ilma loata. Samuti lubame teie isikuandmetele juurdepääsu ainult nendele töötajatele ja partneritele, kellel on ettevõte, peavad selliseid andmeid teadma. Nad töötlevad teie isikuandmeid ainult meie juhiste kohaselt ja peavad pidama seda konfidentsiaalseks.

Meil on isikuandmetega seotud rikkumisega toimetulemiseks menetlused ja teavitame teid ja kõiki kohaldatavaid seadusandjaid rikkumisest, kui meilt on selleks seaduslik kohustus.

8. Andmete taastamine

Me säilitame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui on selleks vajalik, et täita seda, mille me seda kogusime, sealhulgas mis tahes juriidiliste, raamatupidamis- või aruandlusnõuete täitmiseks.

Otsustades, milline on õige aeg andmete säilitamiseks, vaatame selle suurust, olemust ja tundlikkust, võimalikku omavolilise kasutamise või avalikustamise kahjulikku ohtu, töötlemise eesmärgil, kui neid on võimalik saavutada muude vahenditega ja seaduslike nõuetega.

Maksustamisel nõuab seadus, et me säilitaksime oma klientide põhiteavet (sh kontaktandmed, isikuandmed, finants- ja tehinguandmed) kuus aastat pärast seda, kui nad on kliendid.

Mõningatel juhtudel võime teie isikuandmeid anonüümseks teha teaduslikel või statistilistel eesmärkidel, millisel juhul võime seda infot kasutada määramata aja jooksul, ilma et teid teavitataks.

9. TEIE JURIIDILISED ÕIGUSED

Andmekaitseseaduste alusel on teil õigusi oma isikuandmete suhtes, mis sisaldavad õigust taotleda juurdepääsu, korrigeerimist, kustutamist, piiramist, üleandmist, töötlemist vaidlustada, andmete teisaldatavust ja (kui õiguspärane põhjendus on nõusolek) nõusoleku tühistamine

Nende õiguste kohta saate rohkem teada järgmistel aadressidel:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Kui soovite kasutada ülalnimetatud õigusi, saatke meile aadressil [Email kaitseb]
Te ei pea maksma oma isikuandmete (või mõne muu õiguste kasutamise eest) tasu. Siiski võime me nõuda mõistlikku tasu, kui teie taotlus on selgelt põhjendamatu, korduv või ülemäärane või keelduda teie nõudmisest nende asjaolude korral.

Võib-olla peame võib-olla küsima teilt konkreetset teavet, mis aitab meil kinnitada teie isikut ja tagada teie õigused oma isikuandmetele (või kasutada teie muid õigusi). See on turvameede, mis tagab, et isikuandmeid ei avalikustata ühelegi isikule, kellel ei ole õigust seda saada. Samuti võime teiega ühendust võtta, et saada lisateavet seoses teie taotlusega meie vastuse kiirendamiseks.

Püüame vastata kõikidele õigustatud taotlustele ühe kuu jooksul. Mõnikord võib see võtta kauem kui kuu aega, kui teie taotlus on eriti keeruline või olete esitanud mitu taotlust. Sellisel juhul teavitame teid.

Kui te ei ole rahul oma andmete kogumise ja kasutamise mis tahes aspektiga, on teil õigus esitada kaebus andmekaitseküsimuste Ühendkuningriigi järelevalveasutusele (www.ico.org.uk) teabeosakonna juhatusele (ICO). Oleksime tänulikud, kui esmalt võtke meiega ühendust, kui teil on kaebus, et saaksime seda teie jaoks lahendada.

10. KOLMANDATE OSAPOOLTE LINGID

See veebisait võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele, pistikprogrammidele ja rakendustele. Nende linkide klõpsamine või nende ühenduste lubamine võib lubada kolmandatel isikutel teie andmeid koguda või jagada. Me ei kontrolli nende kolmandate osapoolte veebisaite ega vastuta nende privaatsusavalduste eest. Kui jätate meie veebisaidilt, soovitame teil lugeda iga külastatud veebisaidi privaatsusteatise.

11. COOKIES

Saate seada oma brauseri, et keelduda kõigist või mõnest brauseri küpsisest, või teavitada teid veebisaitide seadistamise või küpsiste kasutamise ajal. Kui sul küpsiseid keelate või keeldute, pidage meeles, et mõned selle veebisaidi osad võivad muutuda ligipääsmatuks või mitte korralikult töötada. Lisainformatsiooni küpsiste kohta, mida me kasutame, leiate aadressilt https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

MUUTA TEADE:
Nagu iga meie administratiivse ja õigusalase teabelehe lehel, võib selle lehe sisu aja jooksul muutuda ja muutuda. Sellest tulenevalt võib see leht teie järgmisest külastusest lugeda teisiti. Need muudatused on vajalikud ja teostatud ClassicCarbs.co.uk, et kaitsta nii teie kui ka meie ClassicCarbs.co.uk veebisaiti. Kui see leht on teile tähtis, peaksite seda sageli kontrollima, kuna muud muutmisteate teavet ei esitata enne muudatuse jõustumist või selle jõustumist.

KÜSIMUSED / MÄRKUSED / KONKURSSID:
Võite külastada ka www.allaboutcookies.org (… Või https://www.aboutcookies.org/ ) küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas selle kohta, kuidas kustutada kõik meie küpsised brauserist pärast meie saidi lahkumist.

Kui teil on selle lehe sisu kohta mingeid küsimusi või soovite lihtsalt mõnel muul põhjusel jõuda, võite seda teha, järgides seda linki: https://classiccarbs.co.uk/contact-us